Vállalkozás ötletek

Egyre több vállalkozás van évről évre Magyarországon. Azonban melyek azok a tevékenységek, amelyekbe tényleg érdemes belekezdeni 2020-ban? 

vállalkozás ötletek

🔳 Fulfillment cég

A webáruházak még mindig hódítanak. Azonban a legtöbb úgy rendezkedik be, hogy nem alakítanak ki külön raktárat. A fulfillment cégek erre szakosodtak. Ha bejön rendelés, akkor a fulfillment logisztikai vállalat elvégzi a logisztikai feladatokat a webshop helyett. Tehát elvégzik a termékek csomagolását, tárolását és kiszállítását. Ezzel a webshop is ugyanolyan jól jár, mint a fulfillment cég.

🔳 Piackutató cég

Rengeteg vállalkozás van, ahol kellemetlenséget jelent, hogy kitalálják, mi legyen a következő programjuk, vagy esetleg marketing vonal, amit legközelebb meglépnek. A piackutató cégek folyamatosan követik a külföldi trendeket és következtetéseket vonnak le, hogy melyek azok a lépések, amelyeket a vállalatoknak meg kellene lépniük, illetve mikor. 

🔳 Webáruház

Ha már a fulfillment cégeknél megemlítettük, a webshopokat, ez is egyre népszerűbb a vállalkozók körében. Egyre könnyebben létre lehet hozni webshopokat, ehhez egy jó profil kell, kreatív véna és egy jó hely, ahonnan lehet szerezni olcsón az anyagokat hozzá. Mint már fentebb említettük, a raktározást és kézbesítést pedig bízhatjuk másra is.

🔳 Grafikus

Amennyiben rendelkezik grafikai végzettséggel, illetve ismeretekkel, akkor mindenképpen ajánljuk figyelmedbe a grafikus vállalkozás ötletét. Hiszen a legtöbb vállalkozás nem engedheti meg magának, hogy külön grafikust vegyen fel, azonban a látványtervezésre, logóra, marketingjéhez szükségesek a grafikai munkák. Éppen ezért a vállalkozások keresik a számlaképes grafikusokat.

🔳 Képek, videók, hanganyagok

Ha van egy jó fényképezőgépe, vagy hangfelvevő eszköze, és némi kreatív vénája, akkor ez remek ötlet. Sok vállalkozásnak szüksége van hirdetéseinek, bemutatkozó videóinak létrehozásához segítségre, vagy legalább nyersanyagra. Így ha Ön jó videókat, képeket, vagy hanganyagokat készít, akkor el tudja adni ezeknek a vállalatoknak.

Ne feledkezzünk meg az építőiparról, illetve az oktatásról sem.